Moss - postkortserie

På oppdrag fra Feil forlag har de tre kunstnerne Josefine Lyche, Lars Brekke og Maria Willassen laget hvert sitt postkort fra Moss. De tre postkortene er deres gave til House of Foundation i anledning åpningen av huset.

LARS BREKKEBrennanes håp Moss har en kråke i byvåpenet fordi kråker reddet kirken ved å vekke innbyggerne da kirken brant. Senere brant Skredderåsen barnehage ned. Steinerskolen i Moss ligger i nærheten. I dypøkologi vises det til at man av og til må brenne ned for å la nytt liv kunne gro.

JOSEFINE LYCHECrystal Rainbow Pyramid Under the Stars Bildet er satt sammen av Kate Moss, kråker, Platonske legemer, en smeltet regnbue og et platercover av Acid Mother Temple

MARIA LYNGSTAD WILLASSENGreetings from Moss Postkortet tar utgangspunkt i et funnet flyfoto fra 1970, men tilfører en noe uventet sanseopplevelse: Hvis du skraper på postkortet innenfor feltet med grønn skog, Får du fram en frisk lukt av gran.