Feil forlag på Off The Page Oslo

Off The Page Oslo - en musikkfestival uten musikk

Kunstnernes Hus, Lørdag 25. januar (Adresse: Wergelandsveien 17.)


Off The Page Oslo er en ny éndagsfestival som samler bredden av musikk­entusiaster, fra musikere og forfattere til komponister og kritikere, for å utdype diskursen rundt musikk og lyd. Festivalen er et samarbeid mellom nyMusikk og det internasjonale musikk­tidsskriftet The Wire og er tenkt som en live-versjon av musikkbladet.

I forbindelse med festivalen vil Off The Page Oslo vil arrangere et musikkmarked for uavhengig musikk og undergrunns­publikasjoner, med et stort utvalg av vinyl, fanziner, bøker, kassetter etc. med en rekke aktører som blant annet The Wire, SOFA, Torpedo, ENO, Tiger og – oss! Vi håper å se deg der!


Markedet åpner 11:00, Program 12:00 – 22:00 + The Wire Sound System DJs

Inngang: 150/100 (medlemmer og studenter)

Billetter kjøpes i døra. For reservasjon, kontakt: nymusikk@nymusikk.no.

Mer informasjon finner du her